Sök

Jag kan inte logga in på Mina sidor, vad gör jag?

ManyPets
Senast uppdaterad för 9 dagar sedan - 1 minut läst
Använder du rätt mejladress? Många kunder har olika mejladresser de varierar mellan. Om du inte kan logga in på Mina sidor, fundera först på om du använder samma mejladress som när du första gången registrerade dig hos oss.
Har du glömt ditt lösenord? Om du är osäker på vilket lösenord du använde när du skapade ditt konto, kan du alltid skapa ett nytt. Klicka då "Jag har glömt mitt lösenord" så skickar vi dig ett mejl med en länk där du återställa ditt lösenord. Om du inte får mejlet, kolla gärna din skräppost så att det inte hamnat där.
Om du ändå inte lyckas komma in, mejla till djursupport@manypets.com, så hjälper vi dig!

Har du fler frågor?