Sök

Tidigare ManyPets-kund

• Var kan jag hitta mina försäkringshandlingar?

Fram till 31 oktober 2024 kan du hitta dina försäkringshandlingar på Mina sidor.  Du kan också få  dina handlingar mejlade till dig. Kontakta vår Kundservice på djursupport@manypets.com så hjälper de dig.
    Läs mer

• Jag kan inte logga in på Mina sidor, vad gör jag?

Använder du rätt mejladress? Många kunder har olika mejladresser de varierar mellan. Om du inte kan logga in på Mina sidor, fundera först på om du använder samma mejladress som när du första gången registrerade dig hos oss. Har du glömt ditt...
    Läs mer

• Hur kan jag använda Mina Sidor?

På Mina Sidor kan du som varit tidigare kund hos oss: anmäla en skada som skett under den försäkringsperiod som ditt djur varit försäkrat hos oss. se och ladda ner försäkringsvillkoren för din/dina försäkring(ar). se tidigare betalningar,...
    Läs mer

• Hur skapar jag ett inlogg till Mina sidor?

Vad roligt att du är intresserad av Mina sidor! För att skapa ett konto klickar du "Logga in" uppe i högra hörnet på vår hemsida. Du behöver bara fylla i din mejladress och välja ett lösenord så får du tillgång ditt konto.
    Läs mer

Har du fler frågor?